Menu

 
Cart

Om os

Prana udgives af en visionær gruppe af ildsjæle, som brænder for at inspirere mennesker til vækst. Vi ønsker med Prana at formidle liv, kraft, næring og inspiration – til at leve et lykkeligere, sundere og mere harmonisk liv.
 
Prana er et magasin for alle, der interesserer sig for personlig og åndelig udvikling – og som er nysgerrige efter mere end det sædvanlige.
 
Livskvalitet, personlig udvikling og sundhed for krop og sjæl er emner, som interesserer flere og flere. Mange mennesker efterspørger alternative veje til at opnå forståelse for sig selv og andre. Med Prana ønsker vi at inspirere til personlig udvikling og informere om de mange forskellige veje dertil. Vi rammer en trend i tiden, og vi rammer bredt – da vi ikke har anden agenda end at oplyse og informere om alle emner inden for personlig og åndelig udvikling, såvel individuelt som kollektivt.
 
NYHED Prana YOGA
Helt fra første udgivelse af Prana har vi fået forespørgsler på, om Prana er et yoga-magasin. Efter vores yogatema i efteråret 2013 er vi igen og igen blevet opfordret til at have mere og fast indhold om yoga. Vi har nu valgt at tage den opfordring til os og så i december 2014 udkom et nyt Prana med 2 magasiner i 1. Prana YOGA indeholder artikler om yoga, meditation og mindfulness.

Prana ApS

Fællesvej 4
9500 Hobro
CVR: 35381740

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

.

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook